VPU Robert Uršič s.p., Dragomelj 119, 1230 Domžale Slovenija, D.Š. (VAT-No.): SI29729866

Preračun vzmeti

V podjetju VPU vam ponujamo tudi preračune oziroma kalkulacije vzmeti ter njihovo implementacijo v vaš izdelek. Lahko pa sodelujemo tudi pri razvoju celotnega sklopa ali izdelka, saj z našim podjetjem sodeluje široka paleta strokovnjakov z mnogih področij.

Dosedanje sodelovanje s podjetji se je izkazalo za zelo uspešno in v veliko zadovoljstvo nam je, da se na podlagi rezultatov za naše sodelovanje v projektih odloča veliko podjetij.

Prepričani smo, da smo lahko v veliko pomoč tudi pri vašem projektu, zato ne odlašajte in nas pokličite ali nam pošljite elektronsko sporočilo.

Robert Uršič

Glavne prednosti:

  • nižji stroški razvoja
  • hitrejša izdelava
  • delujočih prototipov
  • razvoj vzmetnega elementa vzporedno z izdelkom 

 

 

O podjetju VPU

Pozdravljeni na straneh podjetja VPU. Smo mlado podjetje s kratko tradicijo, vendar ne glede na to strokovnjaki na svojem področju. Z veseljem se lotimo najzahtevnejših projektov, saj z nami sodeluje široka paleta strokovnjakov s področja strojništva. Na naslednjih straneh si lahko ogledate del naše ponudbe, kar pa nikakor ni vse, kar vam lahko ponudimo.

ROBERT URŠIČ

Kontakt

VPU Robert Uršič s.p
Dragomelj 119
1230 Domžale Slovenija
E-pošta: info@vpu.si
Telefon: 041 730 915
Lokacija: google.maps
Skype: Skype Me™!

Všečkajte nas

Copyright © 2013 VPU Robert Uršič s.p. Izdelava: Supernet.si
Naša spletna stran v namen boljšega delovanja uporablja piškotke. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem